Ada:n katsojaluvut yli 100,000

Rohkaisemme asiakkaitamme toteuttamaan unelmiaan – osa 2

11v. Ada:n elämänsä ensivideo ‘Kaikki Osaa Tanssia’ ohittaa nyt aikuistenkin ennätyksiä. Elämänsä ensikeikan juuri Logomossa rohkeasti vetänyttä Riina Lintulaa seuraa rohkeasti Ada, jonka elämänsä ensivideo rikkoo ennätyksiä vilpittömyydellään.

Ada (11v.) oppii meillä biisinteon ja nauttii nyt katsojalukuennätyksistään.

Biisissä kannattaa olla vilpitön ja aidosti oma itsensä.
Opetamme tietoisesti tätä, siinä missä myös biisinteon ja laulamisen ihan teknisiäkin asioita.

Tultuaaan meille ihan vasta-alkajana, kuten useimmat asiakkaame, johdatimme Adaa myös kappaleen tekoon.

Adalla ei ole levy-yhtiötä, ei ammattilaisuraa, eikä kunnolla vielä ikääkään, silti Ada:n videolla, jonka julkaisusta on vain 4kk, on katsojia jo 113,000. Tässä sarjassa Ada osoitti että keskittyminen oleelliseen auttaa ykkössijaan.

Yli 100,000 kuuntelijaa on lukuna sama kuin Turun Konserttitalo olisi myyty loppuun 100 kertaa, eli kaksi kertaa viikossa vuoden ajan. Mutta ilmeisesti suurin osa Turkulaisista on jo nähnytkin tämän videon.

Verrataan nimekkäisiin Turkulaisiin: Universal levy-yhtiön Kauko Röyhkän – ‘Sinä’ virallinen video: Katsojia alle puolet Ada:n videosta vaikka julkaistu jo 2011.

Toinen vertailu: Michael Monroen video ‘Old King’s Road’ joka julkaistiin 2kk aiemmin, on nyt pidempään netissä oltuaan saanut hiukan enemmän katsojia, mutta sen saman 4kk oltuaan YouTubessa, katsojia oli vähemmän. .


Ada:n toinen video ‘Infopläjäys’ (huomaa senkin katsojaluvut) kertoo biisin tekemisestä.

Kaikki osaa tehdä biisejä, ainakin jos kokeilee asiaa meillä.. Rohkaisumme tekee rohkeaksi. Silloin kiusaus vain matkia muita vähenee, ja biisi sitä kautta paranee. Katsojalukuihin ei kannata tähdätä, mutta muiden ilahduttamiseen kylläkin. Numerot ovat vain yksi mittari tästä.

Ihan pöytälaatikkoon pelkästään omaksi iloksikin on hieno tehdä.
Tervetuloa kokeilemaan biisintekoa laulu- tai soittotunnin lisäkkeenä. Se tuntuu nimittäin erilaiselta tehdä ja esittää omaa materiaalia. Motivaaatio tulkinnan hiomiseen myös nousee, jolloin oppii enemmän.
Järjestämme halutun tasoisia soittajia biiseihin. Miksaamme ja masteroimme biisit myös esityskuntoon

Jasmin Rauha

Here is a short bio of me