Kitaratunnit

Haluatko oppia soittamaan kitaraa hyvin, ja vielä paremmin? Meiltä saat siihen tarvittavan avun.

Paitsi että opit meiltä kaiken sen minkä nettivideoistakin on mahdollista oppia, niin me teemme diagnoosia, toisin kuin YouTube, siitä miltä kuulostat, miten soitat, ja miten voisit kuulostaa paremmalta, ja miten saat sormet tottelemaan helpommin. Huomaamme toisin kuin opetusvideot onko sinulla esim. joitain kehitystä jarruttavia manerismeja, tai muita hidastavita tekijöitä, esim. käden asennoissa, ja annamme näihin korjaavia treenejä.

Kitaratunneilla opit lempityylejäsi ja -kappaleitasi, aina akustisista balladeista heviriffeihin. Annamme opetusta akustisen kitaran, sähkökitaran, ja sähköbasson soitossa. Ukulele on myös helppo soitin jolla oppia ja vaikka bilettää. Se on kätevä myös säestyksiin. Ukuleletunnit ovat myös kiva lahja. Lahjakortteja saa kaikkeen opetukseemme.

Jokainen tunti on suunniteltu juuri sinua varten. Voit myös päättää itse, missä tahdissa opiskelet. Opetamme sinua myös kuulemaan aina vain paremmin. Monet pienet viimeistelyt tuovat juuri sen taian joka toimii. Esimerkkeinä David Gilmourin tai Hank Marvinin alavire-leikittelyt tai Gary Mooren monet eri tavat koristella nuottien alkuja. Plektran lähestymiskulman ja puristuksen muutoksilla saat paljon värieroja aikaan, jne.

Jos huomaat että suosikkiartistisi tekevät itse omia kappaleitaan, ja haluat itsekin ilmaista itseäsi tällä tavoin maksimaalisesti, neuvomme siinäkin. Mikäs sen parempaa ja uskottavampaa kuin tehdä, suunnitella ja soitella omia kuvioita ja biisejä. Pääset näin valuttamaan omia fiiliksiä. Covereista oppii paljon, mutta omien esittäminen on usein vahvempaa kuin muiden tulkkina oleminen. Se on meillä paljon helpompaa kuin olet ehkä olettanut.

Neuvomme soittimen hankinnassa. Sähkökitara voi toimia hyvin ensimmäisenä soittimena. Ne ovat hiljaisempia volumenappulan säädöllä, jos tekee mieli harjoitella häiritsemättä muita ja vahvistimiin saa kuulokkeetkin. Sähkökitarat ovat helpompia säätää kevyeksi. Jos kielen etäsisyys nauhoista säädetään kolmesta millistä puoleentoista, niin muutut hetkessä kaksi kertaa nopeammaksi kitaristiksi. Valinta sen mukaan minkä äänestä pitää. Motivoivuus viihtyvyyden kautta ennen kaikkea.

Ota yhteyttä, kysy lisää ja varaa aika! Voit myös ostaa lahjakortin ystävälle, vaikka vaarille tai jälkipolvelle.