Laulutunnit

Pätevät laulutunnit ovat antoisin tapa oppia laulamisesta lisää ammattitaitoisten opettajien ohjauksessa, oletpa sitten vasta-alkaja tai ammattilainen.

Opetuksemme kattaa kaiken perustaidoista pitkälle hiottuihin yksityiskohtiin, unohtamatta luovuutta, herkkyyttä, itseilmaisua ja esiintymistaitoja. Ennenkaikkea opit kuuntelemaan tarkemmin, äänitämme aina tunnilla jolloin itsekin huomaat kehityksesi ja myös erot esikuviisi.

Mitä, ja kuinka paljon sinä haluat ilmaista laulun kautta?

Jos huomaat että suosikkisikin tekevät omia kappaleitaan, ja haluat myös ilmaista itseäsi tällä tavoin, neuvomme ja autamme toteuttamaan siinä. Mikäs sen ilmaisuvoimaisempaa, kuin tehdä, suunnitella, sanoittaa ja myös soitellakin omia kuvioita ja biisejä. Omien fiiliksien esittäminen on aina uskottavaa. Covereista oppii paljon, mutta omien esittäminen on usein vahvempaa kuin muiden tekemien kappaleiden tulkkina oleminen. Se on meillä paljon helpompaa ja halvempaa kuin olet ehkä olettanut. Meillä muusikot ja taustojen äänitykset kuuluvat laulutuntien arkeen. Saat näin halutessasi studio- ja tuottamiskokemusta.

Mitä tunneilla tehdään? Katso video

Videolta saat käsityksen siitä mihin noin lukukauden opiskelulla meillä päästään näissä asioissa. Vertaile! Kuuntele mitä tunneillame tehdään ja miksi asiakkaamme sijoittuvat hyvin kisoissa, tv-ohjelmissa, keikoille, bändeihin.

On poppia, rockia, jazzia ja räppiä. Kuuntele tekstitetty video! Kahdeksan noin 15 sekunnin leikettä kutakin treeniä. Taustoista suurin osa on soitettu meillä.

Videolla on lyhyet n 15 sek pätkät:
1 Michael Jackson ja rytmi
2 Rock voimaa halliten
3 Jazzin pehmeyttä
4 Oman biisin stemmoja
5 Räpin painoituksia
6 Tuottamista
7 Stand by me hitaammin
8 Sound of Silence tulkiten

Ota yhteyttä ja varaa aika!